• arenabanner.jpg
  • 1voordegoedeouwetijd.jpg

Latest Tweets

Espanyol meldt zich opnieuw voor El Hamdaoui

Espanyol heeft zich maandag opnieuw bij Ajax gemeld voor Mounir El Hamdaoui. De Spaanse club toonde afgelopen zomer ook al interesse voor de spits, die door trainer Frank de Boer naar het beloftenelftal van de Amsterdamse club is verbannen. Beide partijen bereikten toen echter geen overeenstemming over een transfersom. Ajax wil El Hamdaoui alleen verkopen. Espanyol kan de aanvaller mogelijk tijdelijk huren als het bereid is hem komende zomer definitief vast te leggen.Fiorentina meldde zich tijdens de winterstop ook voor El Hamdaoui. De Italianen hebben de laatste weken echter niets meer van zich laten horen.

Bron/tekst: eredivisielive.nl

Eredivisie

ado
den haag

AFC AJAX

Zondag 30 november
Kyocera Stadion

Kalender

Een handig overzicht van de wedstrijden van Ajax1, Jong Ajax, Ajax A1, Ajax Zaterdag1, Ajax Dames, evenementen voor supporters en belangrijke gebeurtenissen bij Ajax of in de media.

Vrij    28-11-2014 20:00 uur

Almere City - Jong AJAX